Cursuri de Limbi Străine

Compania noastră pregătește pentru viitor: Cursuri de Limbi Străine.

Focusul nostru este pe principalele limbi solicitate de piața din România dar și la nivel internațional: Engleză, Franceză și Germană.

Vom anunța la momentul potrivit oferta de inițiere în cunoașterea Limbilor Străine care vă sunt de ajutor în mediul dumneavoastră de lucru, de afaceri sau pur și simplu de prieteni din diverse colțuri ale lumii.

Suntem iubitori de Oameni și Comunicare și punem accentul pe interactivitate și vorbitul liber dublat de învațarea regulilor de bază ale limbii străine aflate în studiu, așa încât la finalul cursului să dobândiți cunoștințele de bază ale Limbii și curajul de a o folosi în proiectele dumneavoastră.

Intenționăm să sprijinim de asemenea persoanele străine în învățarea Limbii Române și adaptarea, prin intermediul cursului, la mediul cultural și social din România.

Piața Limbilor Străine în România este în creștere, nevoia companiilor în special de cunoaștere de către angajați, colaboratori sau parteneri, în principal, a Limbilor Franceză, Germană și Engleză, fiind accentuată în ultimii ani.

Prin intermediul online în special dar și offline, Comunicarea la nivel mondial a luat amploare atât la nivel personal cât și la nivel de companii iar necesitatea cunoașterii unei limbi suplimentare, pe lângă Limba Engleză, este de actualitate. Vă ținem la curent cu acest demers!

Articole pe blog