Sprijinim oameni și companii în servicii profesionale

Vă suntem alături, oferindu-vă traduceri realizate de Traducători autorizați de Ministerul Justiției din România. Fondatorul acestei companii este de asemenea Traducător certificat pe limbile Germană și Franceză, cu experiență în domeniul traducerilor dar și în alte arii ale Comunicării.

Despre Praemium Translations

Praemium Translations s-a născut din abilitățile fondatorului ca Traducator autorizat de Ministerul Justiției pe limbile Germană și Franceză, ca om de Comunicare și Antreprenor. Considerăm totodată că avem datoria să oferim la rândul nostru și să punem la dispoziția societății, a oamenilor, un serviciu calitativ, la care avem abilități înnăscute și îmbunatatite de-a lungul experienței dobândite cu fiecare zi.

Oferim traduceri simple sau autorizate, traduceri legalizate sau apostilate și servicii de interpretariat de calitate, în majoritatea limbilor de circulație internațională. Apelăm la traducători nativi în cazul documentelor foarte complexe. Misiunea noastră, în esență, este să oferim oamenilor traducerile de care au nevoie la nivel calitativ, la timp și la preț rezonabil, sprijinindu-i prin cunoștințele noastre în domeniul traducerilor. Vă așteptăm cu bucurie!