Politică de confidențialitate

Praemium Translations are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le transmiteți.

Ce date colectam? Ne rezervăm dreptul de a colecta și stoca informațiile clienților: nume, adresa, email, telefon, cnp, serie și nr. buletin, date bancare, servicii comandate, pe întreaga durată necesară îndeplinirii comenzilor, precum și după aceea, pe o perioadă nedeterminată, în vederea îndeplinirii obligațiilor legale juridice și fiscale.

În ce scop colectăm datele personale? Colectarea datelor se face în raport cu reglementarile legale în vigoare. Scopul colectării datelor este utilizarea acestora de către Praemium Translations pentru oferirea către clienți și potențialii clienți de informații cu privire la serviciile noastre, transmiterea de oferte comerciale, înregistrarea comenzilor, emiterea de documente fiscale, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii sau expedierea către dumneavoastră a produselor comandate.

Aveți obligația de a ne furniza datele acestea, fiind necesare traducerii documentelor dumneavoastră. Refuzul de a ne transmite datele, reprezintă nerealizarea traducerilor solicitate.

 

Vă mulțumim!